Tattoo Hammers
Строителни услуги, хамали, кърти, чисти и извозва в град Плевен

Събаряне на стари сгради

Събаряне на стари сгради - Tattoo Hammers в град ПлевенTattoo Hammers ви предлага професионална услуга Събаряне на сгради в град Плевен. Демонтажът и събарянето на цяла постройка е изключително сложен процес и не бива да се подценява и поверява на хора без опит.

Необходимостта от събаряне на постройка възниква по различни причини. В повечето случаи да се разруши къща, вила или стара селскостопанска постройкавила или къща е необходимо тогава, когато собственикът се готви да строи на този парцел нов дом.

В други случаи се събарят стари халета, складове, промишлени помещения, което е много по-трудна и продължителна работа.

Услугата включва:

  • Безплатен оглед на място.
  • Оценка на сложността и вида на конструкцията;
  • Приблизително количество кубични метри за извозване.

Събарянето на стари сгради може да се извършва по няколко начина, като всичко зависи от вида на сградата, подлежаща на разрушаване.

Например къща може да се събори напълно или до земята. Част от материалите може да се съхранят за последващо използване, а друга част - да се извози до сметище за строителни отпадъци.

Демонтаж и разрушаване на стара сграда започва с план за действие. Майсторът предлага технологията, необходимите машини, определя време за изпълнение, техника за безопасност и други. Цените за събаряне на сградата се определят в зависимост от сложността и обема.